Furesø Boligselskab og Frederiksborg Boligselskab fusionerer

Den 1. juli 2023 går de to selskaber sammen under navnet Nordsjællands Almene Boligselskab (NAB)

Et nyt boligselskab ser dagens lys den 1. juli, hvor fusionen mellem Furesø Boligselskab og Frederiksborg Boligselskab er en realitet.


De to selskaber har sammen dannet Nordsjællands Almene Boligselskab med i alt 2.662 boliger fordelt på 16 afdelinger rundt om i Nordsjælland.


Med sammenlægningen kommer det nye boligselskab til at stå styrket, og samtidig vil det komme de nuværende beboere i både Furesø og Frederiksborg til gode, fortæller formand for organisationsbestyrelsen i Furesø Boligselskab, Thomas Jensen.


”Som ét samlet boligselskab kommer vi til at drage fordel af mere effektiv drift og besparelser på indkøb og maskinpark. Derudover betyder fusionen, at vi kan udbyde flere typer boliger, som giver de nuværende beboere større mulighed for at finde en passende bolig, når deres livsvilkår ændrer sig.”


Også i Frederiksborg Boligselskab er den 1. juli en glædens dag, siger formand for organisationsbestyrelsen, Anette Fogh.
”Vi har været igennem en rigtig god proces med Furesø Boligselskab, som har båret frugt, og jeg er glad for, at vi nu har skabt tryghed og sik-kerhed for fremtiden. Sammen står vi stærkt rustet som et samlet boligselskab med attraktive boliger til glæde for nuværende og kommende beboere.”


Undervejs i processen har de to organisationsbestyrelser blandt andet valgt det nye navn og logo og desuden defineret fire fælles værdier: Ordentlighed, pålidelighed, samarbejde og bæredygtighed.

”De to bestyrelser fandt hurtigt fælles fodslag og fandt ud af, at vi i virkeligheden er langt mere ens, end vi troede. Det tegner lyst for vores fælles fremtid,” siger Thomas Jensen og bliver suppleret af Anette Fogh:
”Når alt kommer til alt, handler det om at skabe gode boliger for hele livet og sørge for, at her er plads til alle slags beboere. Det er jeg overbevist om, at vi i fællesskab kan sikre.”
Nordsjællands Almene Boligselskab bliver administreret af KAB.

For yderligere kommentarer, kontakt:

Thomas Jensen, formand for organisationsbestyrelsen i Furesø Boligselskab og kommende formand for Nordsjællands Almene Boligselskab, telefon: 21 43 61 71

Anette Fogh, formand for organisationsbestyrelsen i Frederiksborg Boligselskab, telefon: 25 78 07 13

Gå tilbage