Havrevangen

Havrevangen

Boligerne ligger på Havrevangen 1-51 & 2-50 i Hillerød vest i Sophienborg området.

Afdelingen er bygget i 1994 og består af 5 stokke med i alt 50 lejemål fordelt på 18 – 2 rums boliger, 26 – 3 rums boliger og 6 – 4 rums boliger. Alle boliger har indvending bryggers, hvor der er forberedt til vaskemaskine. Alle lejligheder har åbent køkken kombineret med spisestue. I et-plan boligerne er køkkenet- og spisestuen kombineret med opholdsstue. I boliger med flere plan er stuen separat. Boligerne i stueetagen har private haver. Boliger på 1. sal har repos og svalegang.

 

De 5 stokke ligger omkring et fælleshus, med græsplæner mellem stokkene og enkeltstående træer, samt en adgangsallé på tværs af blokkene med parkering. Fælleshuset rummer vaskeri, materiel og personale faciliteter og beboerlokale.

 

Byggeriet er gennemført som forsøgsbyggeri med energibesparende foranstaltninger som luftsolfangere og solvarmevægge. Tagets store udhæng samt luftsolfangerne på toppen af tagene er det markante arkitektoniske træk, ligesom de cedertræsbelagte facader er med til at give bebyggelsen præg. Tagene er mørkegrå metaltage, mens cedertræsbeklædningen, der, når den er ny, har en rødlig farve, og med tiden ændrer over i det grålige.

 

Der er installeret nye køkkener i alle lejemål i 2013/2014. 

 

Afdelingen benytter vedligeholdelsesordning B.

 

Det er tilladt at holde i alt 2 husdyr i afdelingen, hund/kat skal registreres ved ansøgning til ejendomskontoret.

 

Skriv dig op til en bolig i Havrevangen 📝